Hos Henckel A/S har vi en vision om at være den førende sparringspartner inden for projektudvikling og – salg. Med fingeren på pulsen, et godt købmandskab og stor erfaring i projektudvikling og -salg, er vi et attraktivt valg som sparringspartner for bygherrer, entreprenører m.v.
Et vellykket ejendomsprojekt handler om en dyb forståelse for markedet, kendskab til lokale forhold og en præcis koordinering af projektet fra start til slut. I Henckel A/S bruger vi et stærkt veludbygget netværk, herunder interne og eksterne ressourcer, til at gennemføre et vellykket projektudviklingsforløb der forbinder kundens ideer med det færdige projekt.
Da vi arbejder med høj diskretion, og en del af vores kunder ikke ønsker, at deres projekter er synlige, er du velkommen til at kontakte os her, for at høre om nuværende og kommende projekter. Vi er gode til at finde løsninger, der kan optimere et projekt.
Har du selv et projekt, du ønsker sparring omkring, er du altid velkommen til at kontakte os her – uanset størrelse og karakter af dit projekt.